Some osaksi arkea – nyt myös blogina

kurssikollaasiViimeisten 2-3 vuoden ajan olen esitellyt itseni kursseilla esitysgrafiikkadialla, jonka otsikko kuuluu ”Suutarin lapsi”. Syynä tähän ollut tietysti se, että asianmukaista ammatillista blogisivua tai mitään muutakaan sivua minulla ei ole ollut. Vanhat sivut vanhentuivat ja uutta ei tullut tehtyä, koska aina oli muka jotain tärkeämpää ja kiireellisempää. Vihdoin tänä keväänä kyllästyin vitsailemaan asialla ja päätin korjata asian.

Some osaksi arkea -nimi kuvastaa kurssikokonaisuutta ja peruslähtökohtaani kurssien suunnittelussa. Se on myös muunnos yhden kurssini nimestä.

Some osaksi arkea, koska somen ei tarvitse olla riesa, rasite ja pakkopulla, vaan arjessa mukana kulkeva apuri ja ilo.

Some osaksi arkea on nyt vuoden ajan ollut Facebookissa, sinne tyrkkään ajankohtaisia linkkejä somerintamalta ja uutisoin kursseista. Tähän blogiin tulen tuuttaamaan pitkällisempiä somepohdintoja, ja jos oikein mahdottoman aikaansaava olen, myös kädestä pitäen -ohjeistuksia. Toivomuksia saa esittää ja ihan suoria kysymyksiäkin (lähinnä kurssien aihepiireihin liittyen), lupaan yrittää vastata jos ne ovat yleisluontoisia. Palautelomake löytyy Kuka mitä häh -sivulta.

Jätä kommentti